SAMENWERKEN AAN DOCUMENTEN MET OFFICE365

Office365 is onovertroffen in het bieden van een naadloze gebruikerservaring en voor veel gebruikers ondersteunen de applicaties een groot deel van de werkdag. Door de intuïtieve gebruikersinterface wordt de gebruiker in staat gebracht om productiever te kunnen werken. Aan de andere kant biedt Office365 onvoldoende mogelijkheden om content duurzaam te bewaren en beschikbaar te stellen aan werkprocessen die niet door Office365 worden ondersteund.

Alfresco/Office365 Integratie

Met de Alfresco Office365 brengen we het beste van deze twee werelden bij elkaar.  De eerste integratie is nu om een document vanuit Alfresco te kunnen bewerken, zonder de noodzaak om een geïnstalleerde applicatie te hebben. Een abonnement op Office365 en een computer met internetverbinding volstaan. Daarnaast wordt het door deze integratie mogelijk om een document direct, realtime met collega’s of ketenpartners te bewerken. Dit is het gedrag waarbij wijzigingen in het document direct zichtbaar worden bij alle andere gebruikers die het document aan het wijzigen zijn.

Voordelen van Alfresco Office365 integratie:

  • Intuïtieve gebruikersinterface waar medewerkers mee gewend zijn om te werken;
  • Gelijktijdig aan bestanden werken via Office365 applicaties;
  • Robuuste DMS functionaliteit vanuit Alfresco Content Services, om eenvoudig bestanden te zoeken en vinden en duurzaam te archiveren;
  • Geen omslachtige handelingen uitvoeren om documenten te kunnen bewerken;
  • Naadloos geïntegreerd in Alfresco Share interface.

Vraag een demo aan

    Ja, houd mij op de hoogte van nieuws en diensten van Contezza

    Start typing and press Enter to search