Werken bij

Contezza

Onze vacatures

Wij zijn Contezza

En wij hebben passie voor projecten rondom digitaal werken en procesverbetering. Wij zorgen dat een organisatie slimmer wordt, sneller haar doelen bereikt en medewerkers continu beschikken over de juiste informatie. Dit doen we met een gedreven en hecht team.

Er heerst een informele sfeer op kantoor en bij onze klanten. We gaan ontspannen met elkaar om en vinden het belangrijk dat je helemaal jezelf kan zijn. Je hebt de keuze of je op kantoor werkt, bij een klant of thuis. Tijdens de lunch hoef je alleen maar aan te schuiven, want deze wordt elke dag verzorgd door Contezza.

Het is niet alleen maar hard werken …

We borrelen regelmatig bij feestelijke aangelegenheden, zoals het weekend. Daarnaast hebben we een aantal jaarlijkse uitjes. We dineren met partners, gaan

naar kennisdagen en conferenties, pakken onze koffers voor het Alfresco DevCon ergens in Europa en we bouwen een feestje op de kermis tijdens de feestweek van Abcoude.

We houden van eigen initiatief op het werk, maar ook ernaast. Daarom sponsoren wij ook events die door onze medewerkers worden georganiseerd.

De juiste begeleiding

Solliciteer je als junior? Dan word je gekoppeld aan een interne coach. Hier kan je altijd terecht met je vragen. Daarnaast stimuleren we bij iedereen het verbreden van kennis.

Kortom, het is tijd om bij Contezza te komen werken

Jouw sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert

Zit er een vacature voor jou tussen en pas je in het profiel? Je kan jouw CV en eventuele motivatie direct bij de vacature versturen. We nemen binnen 1 week na ontvangst contact met je op.

2. Eerste gesprek

Je hebt een eerste gesprek met 2 medewerkers die dezelfde werkzaamheden uitvoeren. Je krijgt ter plekke een inhoudelijke beoordeling. Worden wij enthousiast van jou na het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. We nemen binnen een week na het gesprek contact met je op.

3. Tweede gesprek

Het tweede gesprek voer je met 1 of 2 partners van het bedrijf. Zie jij ons en wij jou zitten na dit tweede gesprek? Dan kan je een voorstel verwachten.

4. Het voorstel

Je ontvangt binnen twee weken na het tweede gesprek een voorstel. We maken een goed voorstel die bij jou als persoon en bij jouw functie past.

5. Je eerste werkdag

Met een mooi contract op zak, start jij je eerste werkdag bij Contezza. Wij hebben er zin in, jij ook?

Vragen over onze vacatures?

Robert Ruiters

Recruiter

robert.ruiters@contezza.nl

+31 6 41318299

Tineke Nieuweboer

‘Samen gaan we ervoor!’

Nog maar net in dienst bij Contezza en meteen al een groot project. Alle informatie die door de gemeentes van de Drechtsteden werd verzameld moest bij elkaar gebracht worden in Alfresco. Het moest overzichtelijk en doorzoekbaar worden.

Om dit doel te behalen moest ik samenwerken met collega’s van Contezza, maar ook met “collega’s” van de Drechtsteden. Met een klein team hebben we alles uitgedacht, uitgezocht, geprogrammeerd, uitgevoerd, gecontroleerd en getest. Het werd een kunstwerk, al zeg ik het zelf!

Start typing and press Enter to search