CONTEZZA ALFRESCO PARTNER

Digitaliseer en versnel met behulp van de Alfresco-experts

Het Alfresco Digital Business Platform is de meest volledige oplossing voor de digitale transformatie van jouw organisatie:

 • Automatisering van documentbeheer (DMS) en processen
 • Efficiënter en sneller digitaal samenwerken, intern en/of met externe partners
 • Betere en snellere service aan klanten / gebruikers
 • Compliancy; nu en als de regels veranderen
 • Een toekomstbestendig systeem: open-source en flexibel

Contezza is Alfresco Enterprise Partner en marktleider in Nederland op het gebied van het implementeren van informatiemanagementsystemen.

Wij stemmen Alfresco af op de behoeftes van jouw organisatie. Bij ons staat de gebruiker centraal. Als Alfresco Partner helpen we je om sneller in te spelen op veranderingen; zowel in beleid en regelgeving als in de dienstverlening van de organisatie zelf.

Onze ervaring leert dat efficiënt informatiebeheer en digitale samenwerking niet alleen een betere klantenservice, maar ook een flinke kostenbesparing voor de organisatie kan opleveren.

Bovendien bieden onze experts volledige service en kunnen we je het beheer uit handen nemen.

Het beste advies is persoonlijk.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Ja, houd mij op de hoogte van nieuws en diensten van Contezza

  Waarom kozen onze tevreden klanten voor Contezza?

  Omdat we onze rol nadrukkelijk zien als partner en niet alleen als leverancier. Samenwerking is essentieel om een systeem te leveren dat voor jouw organisatie goed werkt. Wij kijken goed naar de behoeften van jouw organisatie en van de gebruikers. Bijvoorbeeld met onze Customer Experience Quickscan. Zo stemmen we het Alfresco Digital Business Platform af op het gebruik in jouw organisatie. Dat maakt het verschil.

  alfresco-technology-partner

  Heike Rook, Alfresco:

  “Bij Alfresco streven we ernaar om mensen op een eenvoudigere manier te verbinden met de informatie en processen die zij dagelijks nodig hebben. Contezza heeft in dit speelveld de afgelopen jaren laten zien dat zij een topspeler zijn.”

  ripe-ncc

  Saskia Oostdijck – Van Gorp, Ripe NCC

  “De samenwerking met Contezza werkt vooral goed omdat ze nergens omheen draaien en realistisch zijn. Ze luisteren en durven kritische vragen te stellen. Met de monitoring software zien ze hoe het systeem draait en waar het blijft hangen. Zo kunnen ze het systeem optimaliseren en echte problemen op tijd voorkomen.”

  Bewezen ervaring in diverse markten

  Omdat we met 10 ervaren ECM-consultants in Nederland Contezza jarenlange ervaring hebben opgebouwd binnen diverse markten, met name overheid, bouw, zorg en engineering. We ondersteunen onder meer diverse gemeenten zoals Gemeente Utrecht, Gemeente Amsterdam, Gemeente Arnhem en De Drechtsteden.

  Omdat we onze klanten hielpen aan een flinke kostenbesparing: door snellere en efficiëntere werkprocessen, maar ook door tot wel 20% verlaging van de licentiekosten en 30% verlaging van de beheerskosten.

  Start typing and press Enter to search