In Nieuws

Contezza en NEN hebben een meerjarig contract getekend voor ontwikkeling en beheer van het Alfresco Business Platform. We gaan de komende twee jaar een centrale rol spelen in het inrichten van beheer en distributie van NEN-normen. Enkelvoudige opslag van data en integratie met andere bronsystemen neemt daar een belangrijke plaats in. We zijn zeer verheugd om samen met NEN de kracht en veelzijdigheid van Alfresco in te zetten.

Contezza en NEN tekenen meerjarig contract.

De hele keten binnen één platform
Het werk van NEN bestaat, kort gezegd, uit drie delen: creatie van normen, beheren van normen en publicatie en uitgeven van normen. Die drie delen hangen natuurlijk nauw met elkaar samen, maar werden ondersteund door aparte systemen. De gehele keten wordt door Contezza nu binnen één systeem ondergebracht. Alfresco gaat als content hub fungeren en is tegelijk het smeermiddel om bronnen aan elkaar te koppelen en processen te ondersteunen.

Voordelen
Dit levert een paar grote voordelen op voor NEN, waaronder
:
– de hele proces- en ketenondersteuning gebeurt vanaf nu op basis van enkelvoudig beheer van content.
– ‘digital inside’ en ‘digital outside’ worden samengebracht, wat essentieel is voor de geslaagde digitale transformatie van ieder bedrijf. In het geval van NEN worden proces en techniek voor het creëren van normen (inside) precies afgestemd op gebruiksgemak voor de klanten (outside).

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search