In Nieuws

Contezza en NEN tekenden een meerjarig contract voor ontwikkeling en beheer van het Alfresco Business Platform. We gaan de komende twee jaar een centrale rol spelen in het inrichten van beheer en distributie van NEN-normen. Enkelvoudige opslag van data en integratie met andere bronsystemen neemt daar een belangrijke plaats in. We zijn zeer verheugd om samen met NEN de kracht en veelzijdigheid van Alfresco in te zetten.

Contezza en NEN tekenen meerjarig contract.

De hele keten binnen één platform
Het werk van NEN bestaat, kort gezegd, uit drie delen:
– creatie van normen
– beheren van normen
en publicatie
– uitgeven van normen.
De onderdelen hangen nauw met elkaar samen, maar werden tot nu toe ondersteund door aparte systemen. Contezza gaat de gehele keten binnen één systeem onderbrengen. Alfresco gaat als content hub fungeren en is tegelijk het smeermiddel om bronnen aan elkaar te koppelen en processen te ondersteunen.

Voordelen
Dit levert een paar grote voordelen op voor NEN, waaronder
:
– de hele proces- en ketenondersteuning gebeurt vanaf nu op basis van enkelvoudig beheer van content.
– ‘digital inside’ en ‘digital outside’ worden samengebracht, wat essentieel is voor de geslaagde digitale transformatie van ieder bedrijf. In het geval van NEN worden proces en techniek voor het creëren van normen (inside) precies afgestemd op gebruiksgemak voor de klanten (outside).

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search