Alfresco Optimaal Benutten, Digitaliseer & Versnel

Gemeente Arnhem

Implementatie Records Management

Gemeente Arnhem

De gemeente Arnhem is een stad van innovatie, met veel innovatieve bedrijven op het gebied van mode, design, energie en cultuur. Als organisatie is de Gemeente Arnhem de afgelopen jaren kleiner onder andere door innovaties op het gebied van informatiemanagement en digitaal werken.

import-01_orig1

Beheer van historische archieven

Gemeente Arnhem heeft documenten uit diverse bronnen laten migreren naar het Alfresco platform. Na migratie bleek de behoefte bij team Documentaire Informatievoorziening om de archieftaken eenvoudiger uit te kunnen voeren. Contezza heeft samen met de afdeling functionaliteit ontwikkeld om het beheerproces te vereenvoudigen en efficiënter te maken.

Ontwikkelen voor de medewerkers

De gemigreerde historische archieven kennen allen een eigen inrichting en beschrijving. Door slim gebruik te maken van het Alfresco platform hebben we een uniforme aanpak kunnen maken voor het beheer van deze verschillende archieven. Hierin zijn de medewerkers nauw betrokken zodat ze aan het stuur zaten bij het ontwikkelen van deze nieuwe functionaliteit. Dit komt de kwaliteit en efficiëntie van het beheer ten goede.

alfresco-01
Related Projects

Start typing and press Enter to search