Overstappen op Alfresco

RIPE NCC is voor Europa, Rusland en het Midden-Oosten verantwoordelijk voor de toekenning van IP-adressen. IP-adressen kunnen worden beschouwd als de telefoonnummers op het internet waarop computers en apparaten elkaar kunnen bereiken. RIPE NCC kent blokken van IP-adressen toe aan internet service providers en grote organisaties. Om te kunnen beschikken over IP-adressen moeten deze organisaties lid worden van RIPE NCC. De contracten die hiervoor nodig zijn worden op papier bijgehouden, met name omdat wetgeving over digitale handtekeningen verschilt over de landen waarbinnen RIPE NCC actief is.

Op het moment dat Contezza door RIPE NCC werd gevraagd, was ze gevestigd aan de Singel in Amsterdam. Hier archief van RIPE NCC bevond zich bovendien onder de waterspiegel van de gracht enkele tientallen meters verderop. RIPE NCC besloot vanuit business continuity dat het archief gedigitaliseerd moest worden en werkprocessen aangepast.

Contezza heeft het volledige archief in enkele weken gedigitaliseerd, beschreven en opgeslagen in Alfresco Content Services. Alle belanghebbenden hebben nu toegang tot het digitale archief. Bovendien worden nieuwe stukken direct na binnenkomst gedigitaliseerd en via een geoptimaliseerd werkproces voor inkomende post aangeboden aan de afdeling, verwerkt en automatisch gearchiveerd in het juiste contractdossier.

Related Projects

Start typing and press Enter to search