Digitaliseer & Versnel

Begin Maart is vakorganisatie FNV verhuisd naar haar nieuwe “Centraal Vakbondshuis” in Utrecht. Na de fusie uit 2015 is dit de plek waar alle medewerkers van de voormalige bonden nu samenwerken. Onderdeel van de verandering is ook flexibel en papierarm werken.

Contezza heeft bijgedragen aan de digitaliseringsslag die hiervoor nodig was door alle inkomende post direct na binnenkomst te digitaliseren en digitaal beschikbaar te stellen aan teams en afdelingen. De aanpak en methoden waren eerder al toegepast bij RIPE NCC.

Ruim drie maanden na de livegang zijn er 35.000 poststukken op de nieuwe manier verwerkt en aangeboden aan een of meerdere van de 1500 gebruikers van het systeem.

Naast digitalisering van inkomende post is een dienst aangeboden om bestaande fysieke dossiers te digitaliseren en worden projecten opgestart voor koppelingen met Microsoft CRM, de publieke website en de juridische dossieradministratie.

Medewerkers van de FNV kunnen nu tijd- en plaatsonafhankelijk bij de informatie die relevant is voor hun werk. De organisatie is er zeker van dat cruciale kennis wordt geborgd in het onderliggende documentmanagementsysteem en de dienstverlening naar leden verloopt sneller en transparanter.

Contezza heeft, samen met Hospitality Group, het plan van aanpak opgesteld en heeft twee implementatieconsultants ingezet voor de uitvoering.

De huidige FNV is ontstaan uit de fusie tussen FNV Bouw, FNV Bondgenoten en AbvakaboFNV in 2015. Zij telt ruim 1,1 miljoen leden.

Related Projects

Start typing and press Enter to search