In Business, Nieuws, Solutions

Al sinds enkele jaren zijn wij actief in de “Common Ground” wereld en durfen we ons zelfs specialist te noemen. Doordat we samenwerkingspartner zijn van verschillende gemeente zijn we goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we snel inspringen op de behoefte.

Voor ondersteuning volgens Commong Ground hebben we TEZZA ontwikkelt:

TEZZA biedt de infrastructuur voor Common Ground en de mogelijkheid om zaakgericht te werken voor eenvoudige processen. Deze processen zijn door de klant zelf te wijzigen, of kunnen voor de klant op maat gemaakt worden.

Welke componenten krijgt u en wat kunt u ermee?
https://contezza.nl/common-ground/

Vervolgens hebben we niet stil gezeten en zijn we verder gegaan met het investeren in productontwikkeling en consultancy binnen Common Ground. De focus ligt in ontwikkeling rondom OpenZaak i.c.m. Alfresco (DMS & DRC) als basiscomponenten binnen dat landschap.

Met veel plezier kunnen we aankondigen dat we TEZZA hebben uitgebreid met de implementatie van Objectenregistratie oftewel overige registraties .

Hieronder een impressie van het nieuwe component:

 

Hoe nu verder?

  • We zoeken nog geïnteresseerden om het product verder uit te werken
  • Licentie: De oplossing wordt ontwikkeld onder Business Source License (BSL) 1.0, dit betekent dat het uiteindelijk publiekelijk Open Source wordt.
  • Status: De oplossing is klaar om samen met de Objectenregistratie live te gaan
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search