In Nieuws

Welkom Andrey

In het geweld van de nieuwe aanwas stellen we graag Andrey Kolybelnikov voor. Andrey is midden januari bij Contezza gestart als front-end ontwikkelaar.

Als front-end ontwikkelaar richt Andrey zich op ontwikkeling van business apps op basis van het nieuwe Application Development Framework (ADF) van Alfresco. Met ADF zijn we in staat om apps samen te stellen die gebruikers voorzien van procesondersteuning en content om hun werk efficient, snel en eenvoudig uit te voeren. ADF integreert Alfresco Content Services en Alfresco Process Services. De apps zijn modern, gebruikersvriendelijk en bovendien direct bruikbaar op mobile apparaten.

Andrey heeft uitgebreide ervaring met de toegepaste ontwikkeltechnieken in zijn vorige baan. Zijn ervaring en motivatie werpen nu al de eerste vruchten af. Voor de Gemeente Utrecht ontwikkelt Andrey nu het vergaderportaal. Het vergaderportaal ondersteunt ambtenaren in hun overleg- en besluitcycli, voorziet deelnemers van informatie en faciliteert communicatie en archivering.

Andrey Kolybelnikov

Front-end ontwikkelaar

Met Andrey zetten we de volgende stap naar volledige benutting van Alfresco’s Digital Business Platform.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op.

    Ja, houd mij op de hoogte van nieuws en diensten van Contezza

    Recent Posts

    Start typing and press Enter to search