In Nieuws

Welkom Tineke!

Onder meer met het zicht op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) kiezen steeds meer organisaties ervoor om zoveel mogelijk informatie te beheren vanuit een centraal Digital Business Platform. Door informatie centraal te beheren in en te ontsluiten vanuit Alfresco zijn zij in staat medewerkers snel en op het juiste moment van de goede informatie te voorzien. Beheer van de informatie wordt goedkoper en de eisen vanuit de AVG en archiefwet zijn makkelijker te implementeren.

Veel gemeenten maken volop gebruik van de mogelijkheden van Alfresco en kiezen ervoor om gegevens centraal te beheren in Alfresco. Informatie uit Legacy-systemen zoals Verseon, Decos, Docman en Corsa wordt massaal overgezet naar Alfresco. Contezza voert veel van deze projecten uit.

We hebben onze gelederen nu versterkt met de komst van Tineke Nieuweboer. Tineke is per februari gestart in de rol van Content Integratie Specialist en ziet erop toe dat gegevens uit tal van legacy-systemen goed beheerd en ontsloten kunnen worden vanuit Alfresco. Gezien haar lange loopbaan bij TNS-NIPO is ze gepokt en gemazeld in de wereld van data en informatie. In haar eerste dagen bij Contezza heeft ze al haar tanden gezet in de omzetting van een archief vanuit EasyArchive naar Alfresco en inmiddels vliegen de XML’s ons om de oren.

Van harte welkom bij Contezza, Tineke!

Tineke Nieuweboer

Content Integratie Specialist

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op.

    Ja, houd mij op de hoogte van nieuws en diensten van Contezza

    Recent Posts

    Start typing and press Enter to search