In Nieuws
Picture

Contezza is partner van Alfresco Software geworden. Alfresco biedt met Alfresco Content Services en Proces Services een geïntegreerd platform om veel sneller te innoveren. Wij ondersteunen professionals door taken en processen te automatiseren en door ze op ieder moment te voorzien van de juiste informatie bij hun werk.

“De afgelopen 10 jaar hebben we al goede ervaringen opgedaan met Alfresco. Dit partnerschap toont het vertrouwen dat we hebben in de software en de organisatie van Alfresco”, aldus Robert Ruiters van Contezza. De groei die Contezza de laatste jaren doormaakt, zet zich ook door naar de omvang van de implementaties die we uitvoeren. De behoefte aan een ‘enterprise scale’ platform neemt toe. Door aansluiting bij Alfresco kan Contezza in deze behoefte voorzien. Met het partnerschap kunnen we de meest complexe architecturen implementeren en ondersteunen. Beveiliging en beschikbaarheid, ook in de Cloud, worden gewaarborgd door de mogelijkheden van Alfresco Enterprise.

‘Logische volgende stap’
Heike Rook, Regional Channel & Alliance Manager: “Bij Alfresco streven we ernaar om mensen op een eenvoudigere manier te verbinden met de informatie en processen die zij dagelijks nodig hebben om hun doelen in continue veranderende werkomgevingen te bereiken. Contezza heeft in dit speelveld de afgelopen jaren laten zien dat zij een topspeler zijn. Ik zie dit Enterprise partnership dan ook als een logische volgende stap en waardevolle uitbreiding op ons partnerprogramma in de Benelux.”

Interactief samenwerken
Contezza is dé expert in Nederland op het gebied van informatiemanagement, interactief samenwerken en archiefbeheer volgens wet- en regelgeving. We ondersteunen onder meer 30 Nederlandse gemeenten in het gebruik en beheer van Alfresco. Naast Alfresco zijn we ook partner van Ephesoft. Ephesoft is de maker van open source oplossingen voor de afhandeling van inkomende en uitgaande informatiestromen via post en e-mail en voor het automatisch classificeren van ongestructureerde content.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search