In Nieuws

Onderzoeksbureau Gartner ziet in Alfresco een serieuze uitdager voor IBM en OpenText en plaatste het informatiemanagementsysteem daarom als ‘Challenger’ in de Magic Quadrant voor Enterprise Content Management 2016.


Het is de eerste keer dat Alfresco wordt genoemd in de Challengers Quadrant. Het open-source softwarebedrijf gelooft dat ze hun plaats in de ranking hebben verdiend dankzij hun focus op het bevorderen van de digitale workflow. Ook Contezza vindt in de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van Alfresco de ruimte om organisaties te helpen bij hun informatiebeheer via snelle en intelligente bedrijfsprocessen. Mensen kunnen sneller werken en organisaties kunnen zich makkelijker aanpassen aan de veranderende behoeften.

Gartner, een onafhankelijk onderzoeksbureau dat zich bezighoudt met informatietechnologie, publiceert jaarlijks een overzicht van marktleiders in onder meer ECM. Dit jaar richtte Gartner zich bij het opstellen van de Magic Quadrant meer dan andere jaren op ECM-leveranciers die het vermogen hebben om content binnen ondernemingen dynamischer, flexibeler en meer toepasbaar te benaderen. Deze veranderingen brengen een nieuwe dynamiek, groei en innovatie in de markt.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search