In Nieuws

Welkom Dick!

Sinds 1 december is Dick Muller gestart bij Contezza als Cloud & Operations Engineer. We zijn heel blij dat Dick ons met zijn kennis is komen versterken.

Dick’s kennis is cruciaal voor het “naar de cloud” brengen van onze klanten. Contezza beschikt over een Cloud propositie voor Nederlandse overheden, waarbij de cloud zich in Nederland blijft bevinden. Voor klanten waar Nederlands of Europees grondgebied een minder grote rol speelt, volgen we de strategie van Alfresco om in te zetten op Amazon Web Services.

Met Dick’s kennis over continuous integration en continuous deplopyment zijn we in staat nog sneller functionaliteit te leveren waarbij de kwaliteit tijdens het test- en deploymentproces hoog blijft.

Dick heeft zijn kennis opgedaan in zowel de system engineering als in de ECM-wereld. Hij is onder meer verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van de infrastructuur onder Groen Kennisnet. Groen Kennisnet was gebaseerd op OpenText Content Server, waarvoor Dick ook technisch applicatiebeheer heeft uitgevoerd.

 

Dick Muller

Cloud & Operations Engineer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op.

    Ja, houd mij op de hoogte van nieuws en diensten van Contezza

    Recent Posts

    Start typing and press Enter to search