In Nieuws

Niets smelt sneller weg dan goede voornemens in de januari-zon. Daarom doen wij niet aan goede, maar aan slimme voornemens.

Slim voornemen 1. Ik wil dat mijn werknemers minder tijd kwijt zijn met het opzoeken van documenten.
Een herkenbaar probleem? Als documenten zich in verschillende versies verstoppen in diverse mappen, google drives of dropboxen, is de juiste versie zoeken enorm tijdrovend. Je bent bovendien niet compliant met o.a. de AVG. In 2019 geldt: slimmer = sneller!

Slim voornemen 2. Ik wil mijn klanten nog betere service bieden.
Goede klantenservice is een absolute must voor iedere zichzelf respecterende organisatie. Kan het in 2019 nog beter?

Slim voornemen 3. Ik wil efficiënter samenwerken met externe partners
Je wilt veilig en makkelijk informatie en processen delen. Wat je niet wilt, is wildgroei van document-versies op meerdere plekken en problemen met autorisatie (en dus privacy). In 2019 kan dat gewoon.

“Contezza gaf ons het advies goed na te denken over wat het eindresultaat moest zijn. Als je zoveel documenten gaat verplaatsen, moet je zorgen voor een stevige voorselectie. Zodat je geen onzin meeneemt. Contezza heeft ook zelf grondig onderzoek gedaan naar wat onze behoefte was. Door bijvoorbeeld collega’s te interviewen van verschillende afdelingen, zoals contractbeheer en planning, hebben ze goed in kaart kunnen brengen wat wij nodig hadden.”
Bjørn Boom, project- en backoffice manager

Slim voornemen 4. Ik wil dat mijn werknemers minder handmatig moeten doen
Handmatig werken is zo 2018. Slimme digitalisering van opslag en processen verhoogt de efficiëntie en verlaagt de foutenmarge. En maakt vaak het werk nog leuker ook.

Slim voornemen 5. Ik wil dat het systeem voor mij werkt (in plaats van andersom).
Logisch, zou je denken. Toch zou je niet de eerste zijn die een duur nieuw systeem aanschaft dat vervolgens niet precies blijkt te doen wat je nodig hebt. Tip voor 2019: laat je goed adviseren.

“Ze hebben ons overtuigd doordat ze van het begin af aan meedachten over onze plannen met Alfresco. Ons brede doel was namelijk het delen van kennis in de gehele organisatie. We hadden een goed eerste gesprek, waarbij het niet direct over het programma of de techniek ging, maar over kennismanagement en hoe wij Alfresco daarvoor in kunnen zetten. Zowel op conceptueel als op technisch niveau vonden we aansluiting.”
Bart Wams, Movisie

Slim voornemen 6. Ik wil voldoen aan de Privacywet (AVG)
Sterker nog, iedereen móet. Gelukkig hoef je in 2019 het wiel niet zelf uit te vinden.

Slim voornemen 7. Ik wil mijn volledige archief digitaliseren, maar heb er de tijd en mankracht niet voor
Herkenbaar voor veel organisaties die een groot archief willen digitaliseren, vanwege regelgeving, verzekeringseisen of gewoon efficiëntie. Goed nieuws: in 2019 hoeft dat niet meer handmatig.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Foto: DasselEurotransplant gebruikt Alfresco